De ontmoeting

Ontmoeting december 2016

Kotten,  04-12-2016

 

 

Hallo Toepers en Ontmoetingslezers,

 

wat gaat de tijd toch ontzettend snel…. Kregen we van de week alweer een oproepje om een stukje in te leveren voor de Ontmoeting. Ik had het idee dat het nog maar maand geleden was dat ik laatste stukje ingeleverd had. En gistermiddag schoot het mij ineens te binnen :  stukje voor Ontmoeting nog niet klaar….

Dus nu (gauw) een stukje schrijven voordat Sinterklaas vanmiddag ons huis aandoet.

Het is lekker koud buiten, met een mooi zonnetje erbij, dus de warme chocomelk met speculaas en andere lekkerheden zullen er wel in gaan.

 

Morgenavond, 5 december, oefenen wij « gewoon » in het gebouw. Sinterklaas zal dan wel niet langs komen, maar iets lekkers voor bij de koffie zal er zeker zijn. Het oefenen gaat goed, veel tekst uit het hoofd leren. Je denkt het thuis te kennen, maar dan in het gebouw met tegenspelers en zonder boekje valt altijd beetje tegen. En er wordt ondertussen ook nog wat afgelachen dus het is soms ook wel moeilijk je concentratie erbij te houden, vooral later op de avond. Ondertussen hebben we al een kledingpasochtend gehad en ook al hebben we nog niet iedereen in de kleding, dat gaat ook goedkomen. Decorbouw gaat ondertussen ook aan de slag. We zoeken eventueel nog een oefenruimte waar we in het decor kunnen oefenen, dus als iemand nog iets weet, laat het ons weten. (Liefst wel verwarmd. ‘-) )

 

Via website en Facebook kunnen jullie op de hoogte blijven van en over dit stuk. Jullie kunnen je aanmelden voor een nieuwsbrief, dan worden de nieuwtjes automatisch naar jullie toegestuurd.

 

Leden vergadering gehad op 03 november, en deze was goed bezocht. Was een korte maar efficiente vergadering.

 

Op 09 januari houden wij onze jaarlijkse nieuwjaarsreceptie in het gebouw om 20.00 uur. Dus Toepers, noteren in jullie (digitale) agenda en of kalender. Gezellig even onder genot van iets lekkers op het nieuwe jaar toosten en er staat iets speciaals op de agenda. Wat dat is zien en horen jullie op deze avond.

Dan willen we Willie Sligman van harte beterschap wensen. Hopelijk zien we je gauw weer op een van onze oefenavonden. Zou gezellig zijn..

 

Op 22 december is er Kerstfeest in het gebouw, komt allen, want het wordt een verrassende kerstavond. Ook nu beetje geheimzinnigheid…. Maar dat hoort bij deze maand.

 

Rest mij jullie, namens iedereen van de Toep, fijne kerstdagen toe te wensen en een goed en gezond 2017.

 

Tot de volgende Ontmoeting in 2017.

 

Groet,

 

Jolandaoefenen 2016

Volg ons

Op onze nieuwsbrief abonneren