De ontmoeting

Ontmoeting februari 2017

Kotten,  05-02-2017

 

Hallo Toepers en Ontmoetingslezers,

 

Allereerst de beste wensen voor 2017. We zitten alweer in de tweede maand van het jaar, beetje laat nog voor de wensen, maarja, beter laat dan helemaal niet.

 

De nieuwjaarsreceptie van de Toep, 09 januari, hebben we al achter de rug, de opkomst was niet groot maar het was zeker gezellig. Dit jaar geen kniepertjes en pelpinda’s (we dachten we gaan een keer met de traditie breken…..) maar soort van oliebollen gevuld met banketbakkersroom. Kan ook lekker zijn. Als er Toepers zijn die voor de volgende nieuwjaarsreceptie kniepertjes willen bakken en de traditie terug in ere willen zetten, is ook prima. Aanmelden kan bij het bestuur.

Op de nieuwjaarsreceptie hebben we een schilderij onthult, welk in het stuk een behoorlijke rol speelt, tenminste diegene die er op afgebeeld staat.  Ga niet zeggen wie het is, maar wil toch de grime, Ineke, een pluim geven en de fotograaf, Geert Leemkuil ook. Ziet er, laten we zeggen, goed uit.

De kaartjes voor dit stuk kunnen via de Storm besteld worden, ook via de site. Jullie hebben nog een paar weken, dus kom gezellig zaterdagavond 11 maart of zondagmiddag 12 maart naar de Storm. Maar jullie hebben vast en zeker al kaartjes in huis. (Hopen wij…..)  Waar het over gaat ? Zie de flyer die bij dit stukje hoort, daar wordt al een tipje van de sluier opgelicht.

 

We hebben een gezelllig stel bij elkaar en er is zeker ook tijd voor een grap en grol maar daarna weer serieus aan het werk. De verschillende types vullen elkaar mooi aan.

De decorploeg is aan het zagen en hameren, de kledingploeg heeft al heel wat uren op de Toepzolder doorgebracht, kleding uitzoeken ( past het, moet kleiner gemaakt worden of juist groter),  de grime die zich kan gaan in-en uitleven in de verschillende types hoe ze geschminkt moeten gaan worden, de attributenploeg is bezig om her en der de spullen bij elkaar te verzamelen, Toepbestuur ziet elkaar nu wat vaker dan voorheen en ga zo maar door. Hechtische weken zijn het maar op het eind past het als een puzzel in elkaar.

Gelukkig kunnen we ook terugvallen op onze vrijwilligers, die her en der hand-en spandiensten verrichten, ook zonder hun zou het niet lukken.

We hopen jullie op een van de voorstellingen te mogen begroeten, zou gezellig zijn.

 

Dan willen we Ilse Kruisselbrink feliciteren met het afstuderen en haar nieuwe baan. Drukke periode voor Ilse geweest, aangezien ze ook meedoet met dit stuk.

 

Bertus Kruisselbrink wensen we namens deze kant van harte beterschap toe. Hopelijk ben je gauw weer « op/in de benen. »

 

Onze voorzitter Geert is ook weer heelhuids teruggekeerd uit Afrika dus hij kan onze bestuursvergaderingen weer goed voorzitten. (Niet dat het zonder hem een zooitje was, absoluut niet, maar het was wel wat stiller zonder onze Geert….. 😉

 

Dan rest mij alleen nog te zeggen :  tot gauw in de Storm en

 

tot de volgende Ontmoeting,

 

Groet,

 

Jolandatoep-standaard-blog-beeld

Volg ons

Op onze nieuwsbrief abonneren