De ontmoeting Van eigen bodem

Ontmoeting juni 2021

Kotten, 08 juni 2021

Hallo Toepers en Ontmoetinglezer,

Heel langzaam komt het “gewone” leven een beetje om te hoek kijken.  Corona is niet meer het  gesprek van de dag, al ontkom je er niet helemaal aan. We krijgen weer wat meer bewegingsvrijheden, mogen weer op een terrasje zitten, met meerdere mensen gezellig wat ondernemen, al blijft het natuurlijk wel oppassen. De meesten van ons zullen misschien al wel geent zijn tegen Corona, anderen zijn binnenkort aan de beurt en dan hopen dat we met de zomervakantie nog iets meer mogen en kunnen. Misschien her en der wat grotere evenementen, wat zou dat toch weer leuk zijn, al zullen er daar misschien wel wat haken en ogen aan vastzitten en zal het misschien niet meer zo zijn als voor de Corona.  Maar alle kleine beetjes in richting het “bijna normaal” zijn toch al meegenomen.

Bij de Toep zijn we ook voorzichtig begonnen, het is nog steeds ons jubileumjaar en we hebben er echt weer zin in.  We zouden met de groep spelers die in het jubileumstuk meespelen al een keer bij elkaar komen, maar helaas, met zo’n grote groep mag het nog niet.  We hebben een andere datum geprikt en hopen dat we dan wel met elkaar over het stuk kunnen hebben. Het bestuur is wel achter de schermen met schrijver en regisseur bezig om een en ander in goede banen te leiden.  Wij hebben er in elk geval zin in.

Maar eerst hebben we nog een ledenvergadering in september, alle leden hebben een uitnodiging in de mail gekregen, en dan willen we in november toch echt eindelijk een keertje wat aan ons jubileum doen, gezellig met alle Toepers. Er is zelfs een feestcommissie in het leven geroepen, dus dat moet goed komen, wordt een gezellige, leuke, feestelijke avond, en we gaan er vanuit dat we dan ook weer met ons allen bij elkaar mogen komen om op ons jubileum te proosten. November klinkt ver weg, maar ook weer niet. Bij de volgende Ontmoeting hebben de meesten de vakantie er alweer opzitten, misschien een Kottens Volksfeest achter de rug en gaan we langzaam maar zeker richting de herfst. Maar eerst genieten van een mooie zomer, heerlijk buiten zitten, eventueel dat gevoetbal (ik meen het EK? 😉) kijken en genieten van dat wat we hebben.    

Een aantal jeugdToepers hebben hun examens gehaald en kunnen de tas aan de vlaggenstok hangen. Wij willen jullie (allemaal) feliciteren met jullie diploma, nu echt de “grote wereld” in, misschien wel een mooie vervolgstudie, toch nog een paar jaar leren, tussenjaar of misschien wel aan het solliciteren voor een mooie baan. Wat jullie ook doen, heel veel succes maar nu eerst genieten van dit moment.

Voorzover de Toep , hopelijk kunnen we de volgende keer veel meer vermelden dan nu, want het is best lastig om wat te schrijven over je vereniging als er niet zoveel te vermelden valt, maar daar komt hopelijk snel verandering in.   

Wij willen jullie allemaal een hele fijne zomer (vakantie) wensen en hopelijk zien we elkaar gauw weer op een feestje, misschien wel het Kottens feest, hoe mooi zou dat zijn.

Tot de volgende Ontmoeting,

groet,

Jolanda

Op onze nieuwsbrief abonneren