De ontmoeting

Ontmoeting oktober 2018

Kotten, 30-09-2018

Hallo Toepers en Ontmoetingslezers,

“eindelijk” weer een stukje voor de Ontmoeting schrijven. Laatste keer was in juni, we zijn nu bijna 4 maanden verder. Eens kijken of ik nog wat nieuws van de Toep te vermelden heb. De vakanties en feesterijen zitten erop, scholen zijn weer begonnen, al lonkt de herfstvakantie voor sommige alweer. Normale ritme zit er al weer goed in.

De eerste oefenavond voor het stuk van november zit er alweer op. Vanwege prive omstandigheden ging deze verleden jaar december niet door. We konden helaas het stuk niet eerder in het jaar spelen, dus doorgeschoven naar november 2018.
De tekst zat er nog redelijk in en het loop-en speelgedeelte moest hier en daar beetje bijgeschaaft worden. Een speelster van vorige jaar kon helaas nu niet meer mee doen dus daar een vervangster voor gezocht. Zij heeft de “moeilijkheidsgraad” om alles, waar wij lang op hebben kunnen oefenen, in een paar weken onder de knie te krijgen, maar na de eerste avond hebben we er het volste vertrouwen in. Naomi, welkom bij de groep. Op zaterdagavond 17 november om 20.00 uur en zondagmiddag 14.30 uur spelen we “Elk vogeltje zingt, zoals het gebekt is….” in ons vertrouwde verenigingsgebouw. Kaarten zijn aan de kassa te verkrijgen. Het is een heerlijk blijspel waar van alles in gebeurd. Dus zou zeggen, kom kijken voor een leuke gezellige avond/middag met de Toep.

Voor het openluchtstuk welke we gaan spelen volgende jaar bij de Bataafse Molen zijn we ook druk mee bezig. Om daar te mogen spelen is een unieke kans voor ons. Maar er moet nog veel werk verricht worden voordat het volgend jaar gespeeld kan gaan worden. Zoals het er nu uitziet gaan wel in juni 2019 daar iets leuks “op de planken” zetten.

Dan hebben we nog een ledenvergadering gepland staan, deze wordt op 23 oktober gehouden. Even op gebied van de Toep bijgepraat worden.

Verder willen we Linet en Henri te Lindert-Hemink feliciteren met de geboorte van Milan. Milan kon niet meer wachten tot de uitgerekende datum en is op 02 september geboren. We komen snel een keertje op kraamvisite als Milan lekker thuis is. Linet en Henri, geniet van jullie kleine spruit.

Dan nog een heugelijk feitje, een 65- jarig huwelijk. Volgens mij wordt dat een briljanten huwelijk genoemd? Bijzonder, zolang. Bruidspaar Rauwerdink-Kruisselbrink, gefeliciteerd met deze bijzondere dag van 26 september jl. Begreep dat het een gezellige dag is geweest.

We kregen ook het verdrietige nieuws te horen dan de schoonvader van Peter Schot is overleden. Wij willen ook langs deze weg de familie heel veel sterkte toewensen met dit verlies.

Dan op de valreep wensen we Naomi Höfkes beterschap toe. Hopelijk valt de valpartij mee en kun je in november meedoen met het stuk. Het Oktoberfeest pakte toch net iets anders uit op weg naar huis na een gezellige avond. :-0

Tot de volgende Ontmoeting,

groet,
Jolanda

Volg ons

Op onze nieuwsbrief abonneren